Väldigt dyr efterrätt!
Vill du imponera på dina vänner ska du bjuda dompå en Frrrozen hot chocolate. Det är en efterrätt som serveras på restaurangen Serendipity 3 i New York och den är så exklusiv att ingen än så länge beställt den.
Förklaringen kan vara att restaurangen behöver två veckor för att förbereda den plus det faktum att efterrätten kostar 178 000 kronor, per portion! Anrättningen består av restaurangens lyxigaste chokladblandning toppad med vispgrädde och flarn av världens dyraste tryffel.
Därtill garneras det hela med ätbart bladguld och serveras ur en kristallbägare med ett diamantbestrött 18 karats guldarmband fäst kring toppen. Som hjälp att skyffla in allt i munnen tillkommer en juvelprydd sked värd 100 000 kronor. Undra om kaffe ingår?
Förklaringen kan vara att restaurangen behöver två veckor för att förbereda den plus det faktum att efterrätten kostar 178 000 kronor, per portion! Anrättningen består av restaurangens lyxigaste chokladblandning toppad med vispgrädde och flarn av världens dyraste tryffel.
Därtill garneras det hela med ätbart bladguld och serveras ur en kristallbägare med ett diamantbestrött 18 karats guldarmband fäst kring toppen. Som hjälp att skyffla in allt i munnen tillkommer en juvelprydd sked värd 100 000 kronor. Undra om kaffe ingår?
Kommentarer
Trackback