Super women

Fick nyss ett samtal från Modellab och i morgon så ska jag i väga och fota mig i Falun :) ska bli skit kul! Fast är ju sjuk så får se om det blir några bra bilder haha.  


Bo länge hur länge för länge

Fått mina nycklar till lägenheten idag :D! så nu är det bara att sätta igång att flytta in, wiiie.
Ska duscha och göra mig klar till klockan tre för då kommer mor min och hämtar mig, och då ska vi åka till lägenheten och kolla och mäta lite :) pöss på röva


Great!!!

Så himla typiskt att man ska bli sjuk bara för att det är lov snart. Jag har fått halsfluss -.- ungefär hur kul är det på en skala ett till tio... 

Halsfluss

Halsfluss börjar med halsont, feber, ömmande körtlar på halsen och allmän sjukdomskänsla. Halsmandlarna, tonsillerna, svullnar, blir ömma och röda. Ibland får halsmandlarna små vita proppar eller beläggningar.

DET ÄR VERKLIGEN SKIT ÄCKLIGT! NI SKA SE I MIN HALS HUR DET SER UT JAG ÄCKLAS AV MIG SJÄLV :O bläääää


28 oktober 2010

Oj sorry har inte riktigt haft tid till att bloggat, det är rätt mycket plugg som ska göras i skolan och hemma nu. Idag så har jag ialla fall varit iväg till min apu plats för första gången och det har faktiskt varit en riktigt bra första dag. Efter jag slutat så följde jag med min pappa och kollade på hans hus i säter,och jag kan ju säga att det är mycket som ska göras innan man kan flytta in för det ser verkligen hemskt ut! :)

Nu ska jag gå och lägga mig för är sjuk och sjuktTRÖTT! x(

Pictures från kryssningen






då var det Måndag igen

Tja tjena hej

Efter skolan idag så gick jag och Betty till Erikslund och hälsade på Andreas lite i verkstaden. Vi pluggade också lite på våran VG del på samhällskunskapen och det gick rätt bra tyckte jag.

Efter pluggandet så kom mamma och hämtade mig och vi åkte iväg och kollade på en fototapet som jag ska ha till lägenheten, hittade en relativt snygg som jag tror jag ska köpa.

Och just nu så sitter jag och är VRÅL hungrig så ska nog laga lite mat fast vet inte riktigt vad det blir än...Tänkte lägga upp lite bilder från kryssningen efter jag ätit så håll utkik :)


Den första funderar jag på att ta fast den andra tyckte jag också var rätt nice.  

Long time ago

Så nu ska jag äntligen skriva av mig lite!

Var iväg på kryssning i fredags med Linda,Nadia,Madde,Lina,Josse och pappa med alla hans kompisar. Vi började festa på vägen ner och sen när vi kom till sthlm så hade vi ca 3 timmar på oss innan båten skulle avgå så vi tog en taxi och åkte och satte oss på en bar.  

Väl på båten så fixade vi oss det första vi gjorde och sen gick vi och käkade. Efter middagen så var det fullt ös medvetslös, haha nej kanske inte riktigt medvetslös med det var fullt ös ialla fall! ;)

Tror nog alla hade det riktigt roligt. På Lördagen så var vi rätt trötta på bussen hem, men det hindrade inte oss från att fortsätta festa när vi kom hem. Så vi gjorde oss i ordning och drog hem till Linnea som fyllde år och sedan blev det utgång :)  

Och på söndagen var jag ganska J*VLIGT as trött och hade ont i fötteran så det bara skrek om det!! Pappa väckte mig klockan 2 och säger att vi ska på kalas, haha suck då kändes mitt liv förjävligt. Men det vara bara att gå upp och fixa till sig. När jag kom hem var jag typ död så det var därför jag inte orkade inte blogga något.

:@

ååå...är så himla arg att det är helt sjukt! har bråkat med pappa och kan ju säga att stämningen inte är så himla bra här hemma nu. kul. Och imorgon så ska vi på kryssning och vi pratar inte ens med varandra! detta kan ju inte sluta bra -.- 


Skriver direkt ifrån verkstaden

Sitter här med Becca och latar oss lite medans Sven-Erika (våran lärare) är och handlar med Älgen. Och det var en vacker dag idag enligt Älgen x) haha. Nu ska vi ut och svettsa lite pösspåröva !

planer för morgondagen

Nu så ska jag strax krypa ner i min underbart sköna säng och lägga mig och kolla på lite tv, sen sova. Börjar en halvtimme tidigare imorgon helt frivilligt för att jag ska hinna med att jobba lite matte. Sen efter skolan så ska jag hem till min mamma en tjejkväll då vi ska äta lite gott och umgås helt enkelt. Det kommer nog bli jätte trevligt tror jag :)  


jag&mor♥


Dax att sätta igång packningen

Åå jag blir bara så stolt över mig själv ibland! Jag slutade egentligen skolan vid halv två idag men satt kvar till klockan fyra och pluggade för fullt, det känns verkligen jätte skönt att få något gjort. Efter skolan så åkte jag och pappa hem till min farmor och farfar och åt middag.

I bilen på väg till min farmor&farfar så berättar pappa att han har fått huset i säter så nu efter jag skrivit detta inlägg så ska vi börja packa för fullt efter som båda han och jag ska flytta. Tänk det är bara ca två veckor kvar för mig innan jag flyttar!
←Här har ni snyggingen själv!


powernap nästa

Det skulle nog sitta fint med en powernap just nu. Är så himla trött att jag håller på att somna. Ni skulle bara veta hur flumm jag varit i skolan idag, Betty har en massa cp fula bilder på mig när jag typ fular mig grymt mycket  x) haha det har varit en riktigt rolig dag i skolan.
Nej nu gäspas det alldeles för mycket så nu bär det av mot soffan ♥


Jag och mina urtjusiga nerdglases ;o haha


17 oktober

Nästan varje söndag känner man sig seg och sliten efter helgen men inte denna gång faktiskt. Vi var rätt pigga idag så jag och Jonna gick iväg till Vallenhallen och kolla på när Sam,Robert och deras lag spelade match. Det var riktigt roligt att kolla på en basketmatch faktiskt! så det blir nog fler gånger :)

Vet inte riktigt vad jag ska göra resten utav kvällen, men det blir nog antagligen bara att kolla tv.




Vissa dagar är humorn inte alltid lika hög












skägg

VARM KORV BOOOOGIE !

Väldigt dyr efterrätt!

Vill du imponera på dina vänner ska du bjuda dompå en Frrrozen hot chocolate. Det är en efterrätt som serveras på restaurangen Serendipity 3 i New York och den är så exklusiv att ingen än så länge beställt den.

Förklaringen kan vara att restaurangen behöver två veckor för att förbereda den plus det faktum att efterrätten kostar 178 000 kronor, per portion! Anrättningen består av restaurangens lyxigaste chokladblandning toppad med vispgrädde och flarn av världens dyraste tryffel.

Därtill garneras det hela med ätbart bladguld och serveras ur en kristallbägare med ett diamantbestrött 18 karats guldarmband fäst kring toppen. Som hjälp att skyffla in allt i munnen tillkommer en juvelprydd sked värd 100 000 kronor. Undra om kaffe ingår?


Plugg och åter igen plugg

Idag vaknade jag vid nio tiden och det första jag gjorde när jag gick upp var att börja plugga, känner att det börjar bli lite mycket nu. Fast har gjort klart religionen och kommit igång med både engelska B och C uppgifterna sen så har jag pluggat lite matte idag fast körde fast på ett tal så jag gav upp :p 

Sen eftar att ha pluggat i typ 5 timmar så tog jag mig en paus och följde med Elizabeth till kupolen och kollade på lite kläder och jag hittade en skit snygg tröja ! :o fast är ju pank så kan inte köpa den först jag får studiebidraget om den nu finns kvar tills dess så att säga.

Och nu så ska jag åka hem till min mor och plugga lite till -.-  joy...


Så här såg dagens ut :)


möms

Sitter och mumsar på mina otroligt coola och goda svampbob kakor medans jag kollar på PH  =p helt seriöst så tror jag inte att det kommer bli lika bra som förra årets program...men det återstår bara att se.


PH start idag halv åtta!!!!!!

hej hallå
alltså jag hade helt och hållet glömt bort att paradise hotel börjar idag :o förstår inte hur jag kunna glömma det ! men som tur var påminnde Jonna mig om det TACK .

Haha ja jag och pappa tog oss en sväng till lekparken och det känns då som om man är barn pånytt x) det var en riktigt rolig promenad måste jag säga. Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer för nu börjar det :)



Höst

tja,
jag och pappa har precis lagat lite mat och ska snart ut och gå i det härliga höstvädret :) jag ska ta med mig min kamera och fota pappa lite. Sen när vi kommer hem så måste jag plugga lite till för fick ännu mer "läxor" i skolan idag och det är lika bra att få det gjort på engång.

Var in till tunabyggen idag och pratade med dom och fixade med kontraktet till lägenheten. Jag skrev på kontraktet att jag ska flytta in den 1 November, för det är ju inte så långt tills dess. Ska hinna köpa klick golv och fototapet och sen så klart alla grejer som man behöver för att bo själv. Så nu är det gjort ialla fall och det känns skönt. Nej nu ska jag gå men får se om jag lägger upp någon bild som jag tagit lite senare idag, puss

Ordbrist

Orkar inte blogga något idag för ska plugga och ut och gå så skriver imorgon puss♥

 
Jätte gammla bilder som jag hittade när jag gick igenom en mapp :)


nattuggla

Hej hallå
jag har precis kommit hem och skyndade mig in för att slå på datorn det första jag gjorde och så har jag lagt in lite bilder som jag tagit idag.

Idag så var jag och Jonna ner till fritidsgården i domnarvet och hälsade på, vi tog en kopp kaffe med PG och satt och små pratade lite. Sen så sjöng vi lite karaoke och det lät hur vackert som hellst utan att behöva ljuga ;) Efter det så tog vi bussen ner på stan för att träffa Anton för vi skulle spela biljard hade vi tänkt men alla biljardborden var upptagan så vi köpte lite godis och hyrde film istället.

Så vi åkte hem till mig och kollade på Wrong turn - left for dead (3:an med andra ord) och sen kollade vi på Farsan. Båda filmerna var bra, fast trodde Wrong turn skulle vara bättre. Jonas kom också förbi en liten stund och umgicks med oss. Och nu typ för en stund sen fick jag skjuts hem till min far. Fast vi har en film kvar att se för vi hyrde tre stycken, Shutter Island är den tredje och sista som kanske blir att ses på imorgon.

Nej nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig i sängen och kolla på tv för det fanns inget annat roligt att göra vid datorn den här tiden på dygnet så då får det bli godnatt pöss♥


alla bara älskar när jag tar fram kameran !

Yesterday

Gårdagen blev rätt lugnt vi gick hem till Robert och umgicks lite grann och sedan så träffade vi Gugge och magnus en liten stund. Sen drog vi ner till stan och kikade in på skrubben fast blev inte kvar mer än en halv timme :) det var en riktigt skön och trevlig fredag !  



Kul kul kul


Parodi på patrik 1.5 med Johan glans och Björn Gustafsson :)


Haha humor helt enkelt :p

Nu mår man prima alltså

Alltså det är helt sjukt vad glad man blir hela tiden =D först så säger pappa att han har bokat kryssning sen får man en lägenhet och nu så ringde jonna och sa att det finns en plats över på studentresan så nu är det typ bokat! finns nog inte ord för att förklara hur glad jag är nu =D


bilderna är från tjejkvällen för typ ett år sen x)


Goomorron goomorron

Godmorgon alla glada ! ( och godmorgon till alla er som inte är glada också )
dagens schema är rätt fullsatt. Dagen börjar om en timme kan man väl säga för då kommer Veronica och då ska jag fixa till en frisyr på henne för hon ska och fota sig idag :) sen efter det blir de att springa ner på stan och leka mästerfotograf för min systers kompis ska ha möhippa och då behövdes jag där för att fånga stunden! Sen ikväll blir det att umgås med alla tjejerna, tror vi skulle spela nått spel ? eller om det var imorgon kommer inte ihåg x)


Nu sitter jag här igen och skriver ;)

Tänkte bara berätta att jag har tackat ja till lägenheten och i morgon så ska jag till tunabyggen och höra lite med dom om när inflyttningen kan ske eftersom den redan står tom och är en direktlägenhet. Ska även höra om dom eventuellt kan måla om och byta mattan :)

En sak som jag insåg nu är att jag har nästan inga saker :o och detta är några utav dom grejer som jag kommer behöva inhandla:
Handdukar 
glas, bestick, tallrikar
muggar, knivar, buttar
kastruller, stekpanna, skärbräda
tillbringare, dl mått
gardiner, påslakanset
byrå (att ha alla kläder i)
och massa massa mer....!


tja!

Nu har jag duschat och fixat till mig så nu sitter jag och väntar på att min syster och Lina ska komma och hämta mig. Ska kolla på lägenheten kl: 16.00 idag och jag är jätte ivrig på att få se den, tänk att den kan bli min första lägenhet liksom! Men jag har inte så stora förväntingar efter som det är en etta vid "knarkarlägenhetena" i domnarvet. Så nu återstår det bara att se, håll tummarna på att den är fräsch!


YEEEEEESS :D

Gissa om jag blev glad när min syster ringde nyss och sa att det finns en ledig lägenhet i Domnarvet som var direkt också. Har intresseanmält den nu och ska snart ringa och boka en tid då jag får komma och kolla på den :) Hoppas hoppas hoppas ♣


Dööötrött

Har varit vaken typ ganska exakt hela natten så är väl inte så där jätte pigg med andra ord. Inte nog med att jag är dötrött utan har blivit jätte hes så låter ju som en jävla man på rösten x) men de är väl säääxigt! eller inte.

En ganska rolig fast ändå trist nyhet är att i dag så ska min far och kolla på ett hus i säter och om han tycker det är okej så har vi första tjing på det. Det vill säga att om han nu vill ha det så får vi typ flytta in redan denna vecka om vi vill. Det tråkiga är ju att huset ligger i säter :o

:)

Sitter hemma och väntar på att min far ska komma hem så vi kan äta, för min mage kurrar för fullt :p Har absolut ingenting att göra, så sitter och kluddar lite medans jag väntar men har ju verkligen noll fantasi x)




Inte lätt när det är svårt (;

Rastlös som man är sitter jag och läser tidningen fast vill egentligen gå till gymmet mer än något annat just nu. Men vad ska man göra... Såg att programmet Sveriges skönaste familjer börjar i kväll klockan åtta på kanal fem så då har man ju i alla fall något att se fram emot denna dag. Annars så kan jag ju alltid plugga för att fördriva tiden men vem orkar de liksom?! haha


Några som har bokat student resa än?

Hej hallå :)
Sitter och funderar på om man ska börja kolla på en student resa kanske. Jonna och hennes klass var nämligen in i dag på kupolen och bokade resa till Alanya den 26 maj så dom kommer hem precis när student veckan börja här, så det blir bara en massa festande för dom :) Det tråkiga med min klass är att vi bara är åtta stycken och det blir väl antagligen bara vi tre tjejer i klassen som kommer att åka så funderar på om man kanske ska boka ihop med några andra ?  






vilken sköning haha


Stjärnorna för idag 5/10



Väduren:
Det här är ett utmärkt tillfälle för ett seriöst samtal med närstående. Du vill planera långsiktigt.

Oxen: Gör du inköp i dag, så vill du helst inhandla praktiska saker som håller länge. Inga frimodigheter!

Tvillingarna: Din koncentrationsförmåga är mycket god i dag. Ägna dig åt ett projekt som kräver lite tankearbete.

Kräftan: Ägna dig åt en del efterforskningar. Du är redo att kavla upp ärmarna och jobba tills du når resultat.

Lejonet: Någon kan ge dej ett gott råd i dag. Det kan också vara du som stöttar och hjälper nära och kära.

Jungfrun: Du får ett givande samtal med chefer, föräldrar och lärare. Du framstår som pålitlig och lyhörd nu.

Vågen: Du har lätt för att lära i dag! Det här är också ett bra tillfälle att planera för en resa.

Skorpionen: Ta itu med en del ekonomiska angelägenheter. Fokus ligger på detaljarbete. Det är du bra på nu.

Skytten: Du får ett givande samtal med närstående i dag. Det är lätt att vara tålmodig. Lyssna på goda råd.

Stenbocken: Det här blir en synnerligen produktiv dag för dej på jobbet! Fokus ligger på att nå resultat nu.

Vattumannen: Ansvaret för barn kan kännas betungande. Par kanske diskuterar hur arbetet ska fördelas på hemmaplan.

Fiskarna: En familjediskussion kretsar kring frågor om framtiden. Det här är ett bra tillfälle att prata affärer.  



Home again (:

Borta bra men hemma bäst eller vad säger ni ?
Kom ialla fall hem igår vid fyra tiden från sjukhuset och allting under operationen gick bra, mådde bara väldigt väldigt illa när jag vaknade trots att jag fick extra medicin mot illa mående men det fanns en sista medicin som jag inte fått så då var det bara att proppa i sig den (y) det gjorde susen. Så fort jag skulle åka hem så började jag blöda näsblod och gör det fortfarande ! rätt så as drygt för sitter med sådana dära vita bomulstussar i båda näsborrarna, haha ser ganska kul ut men kan lova att det inte är de x)

Så idag blir det bara att vara hemma och ta det väligt lugnt och kommer absolut aldrig in my life gå ute bland folk med mina vackra tussar !


Nervös!

Hejsan bloggen
nu börjar jag känna pirret i magen och börjar nästan känna mig lite nervös inför imorgon! Usch tycker inte om att vara på sjukhus och så är jag inte ett så stort fan av att ta blodprov heller, hoppas jag inte svimmar bara haha. Men för att slippa tänka på morgondagen så ska jag mamma och min syster hyra film och bara mysa hela kvällen i soffan med massor av kuddar och en varm skön filt :) !

<--- haha herregud vad sliten man såg ut, fast efter en hel natts festande så har man rätt att se ut som piss! haha. Det var nu i år när jag blev inlagd på nyårsafton.

Gäsp och streck

Godmorgon allesammans jag har nyss vaknat och sitter nu vid frukost bordet med min käraste dator ♥ Känner mig riktigt utvilad och pepp idag så funderar på att gå till gymmet en sväng och göra av med lite energi :) Sen så blir det utgång för mig ikväll, längtar !  

Natt humor på hög nivå!

Helt seriöst detta är bland det roligast jag har sett i mitt liv :p Det är nämligen så att tjejen på videon har precis dragit ut sina visdomständer och är väldigt "drogad" och hennes mamma är där och ser till att allt finns med på video kameran ;) Ta er tid och kolla in detta verkligen värt de


En stycken firre !


Japp har man tråkigt så man kan ju alltid rita :p

TH!

Jonas Boman aka Tom Hanks hade en önskan om att jag skulle skriva några ord om honom här på bloggen så tar mig väl tid till att göra de eftersom jag inte har nått annat för mig. Så ja vad kan man säga om Jonas då:
♦Han är singel
♦Taxi chaufför (svart)
♦Arbetslös/pank!
♦Han är pigg om nätterna

Så tjejer det är bara att ringa om ni är intresserade mobil nr: 076 - 05 99 95 *
Lite kortfattat sisådär, men för mer information om honom skriv och skicka frågor...


Beauty ?

Satt här i min ensamhet och drömde mig bort i mina tankar och så kom jag att tänka på ett program som jag såg idag med Jessica simpson, det handlade om skönhet och hur skönhet uppfattas i olika länder. I detta program så var hon i Afrika där hon fick följa med och se hur deras kultur var. När hon kom dit så fick hon och hennes "crew" sätta på sig sådana kläder som dom i afrika hade, och deras kläder gör så att man ser mycket mycket tjockare ut för i deras land så är det "status" och det anses vara väldigt vackert med tjocka kvinnor.

Hon fick även vara med på en bröllops cermoni och så fick hon se hur bruden hade det ca tre veckor före bröllopet, och det var väldigt intressant ! Det var så här att byfolket satt bruden i en hydda där hon skulle stanna i tre veckor, hon fick inte gå ut och inte träffa någon annan än kvinnorna i byn. Inte nog med det hon skulle dricka X antal liter RIKTIG mjök (alltså mjölk som kommer direkt från korna är väldigt tjock och grädd lik) varje dag och inget annat än mjölken tills det var dags för bröllopet. Man kan alltså med andra ord säga att dom görde henne för hon skulle vara så tjock som möjligt tills dagen var inne.

Själv så tycker jag det låter lite sjukt med att det anses vara fint med tjocka kvinnor :p för i de flesta länder så strävar nästan alla efter den perfekta slanka kroppen!  

men suuuuuck

Åh herregud vad tråkigt man kan ha det ! sitter här helt fixad och pepp för att dra ner till krogen men vill inte till s2 där alla mina vänner är för det var något tråkigt live band som spela och gillar inte den musiken så att säga, och man kan ju liksom inte gå in på en annan krog själv för det är ju verkligen pinsamt och inte heller det roligaste :) aja får väl helt enkelt stå ut tills imorgon för då blir vi ett helt gäng pojkar och flickor som ska på krogen, kommer nog bli awsome!



trööök x) !

Fffffredag today :)

Hej hallå

Kan ni tänka er att jag sitter hemma på en fredag medans alla mina kompisar är ute och festar :o för det kan då verkligen inte jag göra! Har så himla tråkigt men på samma gång är det riktigt skönt att bara vara hemma och kolla på film och ta det lugnt. Funderar på att duscha nu och fixa till mig lite sen får vi se om jag kanske drar ner till krogen i alla fall, är rätt sugen på att umgås med mina vänner efter att inte ha träffat dom på en hel skol vecka :) ♥