Grejs

I söndags så var släkten hem och firade mig, jag fick lite pengar och ett statvi till min kamera vilket var efterlängtat! Har faktiskt haft planer på att köpa ett men det är ju inte så himla billigt så passade ypperligt bra att man fick de nu :D Pengarna har mamma fått tagit hand om sålänge, för ska spara varenda korvöre till min studentresa!

Nu ska jag strax iväg och övningsköra lite så wish me luck!
⁄⁄smack smack ♥

fffffredag

Sitter nere på SSAB (har apu) och väntar på att en massa papper ska skrivas ut så man kan jobba lite när de är klart... För hittills så har jag bara läst en massa tidningar, varit inne på facebook och hämtat ett antal koppar kaffe.

Men fick en rolighistoria utav Berglund (en som jag "jobbar" med)

En gammal man kommer in till Apoteket för att köpa Viagra.
Kan jag få 6 piller som delas i fjärdedelar?
Jag kan dela dom, säger Apotekaren, men en fjärdedels piller kommer inte att ge dej full erektion.
Jag är 96 år, säger den gamle mannen.
Jag vill inte ha en erektion, jag vill bara att den sticker ut så långt att jag slipper kissa i mina tofflor.

Haha a typ sån humor har man här nere på materialprovningen x)

Chill

Dagen börjar med en enormt oskön känsla, TRÄNINGSVÄRK! jag orkade knapp gå upp ur sängen x) men upp kom jag ialla fall! Hade planer på att gå till gymmet i morse men dom planerna släppte jag rätt fort, så jag och min mor åkte till kupolen och kollade runt istället.
Hittade ett par byxor (tummenupp) inte varje dag man gör de inte...

Efter det blev de raka vägen hem, duscha och göra sig i ordning och sedan tog jag och Jonna bussen till Bea som hade inflyttningsfest i Ornäs. Fast vi blev inte kvar där så länge utan vi åkte till BK och sen gick vi hem till mig och laddade ner lite filmer :)

Och nu är jag så himla trött att jag ser får hoppa över staket så nu blir det godnatt och sov gott för min del!♥


Pleeme

Sitter här med sendrag i lilltån och messar med Emilie. Jag försöker få henne att komma hem ifrån stockholm så man kan vara med kvinnan nångång innan lovet är slut ;) men men det är ju lättare sagt än gjort.
Min söta kines↓ ♥

 

sorry för dålig uppdatering

Tja!
har inte orkat blogga något sen jag åt all den dära julmaten ;) haha nej då jag har bara inte orkat.
Men det har väl inte hänt så där super mycket sen jul. Vi var väl ett gäng som gick ut på juldagen till s2 och det var en riktigt lyckad kväll måste jag säga! 

Och efter juldagen så blev det bara att ta det lugnt. Sen så har vi ju haft nyår också, då blev det tjejmiddag hemma hos mig och senare på kvällen kom det lite till folk :)  

så sammanfattningen av detta är: 2010 var ett sjudundrans bra år! men 2011 kan ju bara bli bättre ;)


Alla bilder från nyår finns på fb (: