svårt beslut !

Idag när jag var med Jonna så hjälpte hon mig att plugga lite och sen så gick vi ut till det härliga vädret som var idag. När vi precis hade börjat gått så blev vi lite sugna på något så vi gick in på Tempo och ut kom vi med en påse chips och en chokladbit, efter som det nu var så fint väder så gick vi och satte oss i Cozmos parken på en bänk och mumsade lite.

Chipsen som Jonna köpte var OLWs Pickles and mayo. Vi blev faktiskt riktigt förvånade över hur goda dom var, för man tänker ju liksom att antingen smakar dom gott eller pyton, men jag ger faktiskt tummen upp för dom (y)
Vi gick till Tempo en gång till för att köpa ytterilgare en påse chips (inte för att vi hade ätit upp den andra utan för att vi ville testa en annan smak) så jag köpte OLWs Creamy pizza, den hade vi inte så stora förväntingar på (i alla fall inte jag) men det var ju värt att testa. Tror nog både jag och Jonna tyckte det smakade mest basilika och pizzakrydda, den var alltså inte äcklig men inte heller så där jätte god att man skulle vilja köpa den igen. 

Sen finns det en tredje och sista smak OLWs Vilda western BBQ, den var också helt okej måste jag säga, fast den påminner om några andra chips som har funnits eller finns... Om ni som läser inte viste det så är det en tävling mellan dessa tre smaker och den smak som får mest röster eller den som folk mest köper vinner och den smaken kommer då få stanna kvar i OLWs familj så att säga:)

 



ooops ^^

Hej hallå (:

Denna torsdag börjar med att larmet på väckar klockan ringer halv sju så att jag ska hinna med att duscha innan skolan börjar men jag tänkte bara snoza lite så trycker av larmet och lägger mig en "stund" till, tror jag. När jag sedan vaknar till liv igen så ser jag att klockan är 11.30 panik typ! Kollar på min mobil om någon har ringt mig men det var noll missade samtal/sms, så jag ringer Elizabeth som går i min klass och hon ligger också och sover och samma sak var det med Rebecka min andra klasskompis x) haha så alla tjejer låg alltså hemma och sov denna härliga torsdag.

Men trots att jag sov bort halva dagen så har jag hunnit gjort en massa nytta som t.ex. plugga matte, religion, engelska b och c, sen så har jag hunnit med att tvätta tre maskiner fulla med massor av smutstvätt, dammsugit, lagat mat, varit med Jonna och ut och gått med min far :) så har haft ganska fullt upp idag må jag säga.





:) ingen rubrik

Sitter och kollar på lite bilder och hittar jätte många då jag har mina bruna linser i. Saknar dom verkligen för hatar min riktiga ögonfärg som jag har, tycker inte jag passar i den liksom, fast min ögonfärg varierar rätt mycket som ni kan se på bilderna x)  





I LOVE BROWN EYE'S det finns inget finare :)

Brr...

Usch vad kallt och mörkt det börjar bli ute nu! men sitter i min sköna säng med en varmt filt och läser lite bloggar så det gör det lite extra mysig i höstmörkret. Har inte bloggat på ett tag, fast det är ju också lite för att ingen läser min blogg x) och det är ju för att ingen vet att jag bloggar haha så så är det med de! men om man nu inte har så mycket att göra så kan man ju göra ett litet inlägg så Jonna kan läsa det sen när hon inte har något att göra ;)

Är helt sjukt sugen på kakor :p men självklart så finns det ju inga såna hemma, och orkar verkligen inte baka tar ju alldeles för lång tid när man är sugen så att säga ;) Men jag vet en sak som är nästan lika gott som kakor just nu och det är smör makaroner med ketchup, möms!



Vill nästan börja använda min tjockis jacka, men kanske är lite för tidigt med de nu :)

Onsdag 15/9 - 2010

Hallå :)
Har nyss kommit hem från ännu en skoldag och ska strax åka med far min och kolla på några hus. Hoppas verkligen att det är något som faller oss i smak för orkar inte bo i lägenhet längre, allt är så himla lyhört :p Senare ikväll så ska jag vara med Elizabeth och vi ska ska ut på krogen för hon fyller ÄNTLIGEN 18år idag ! gud vad jag har väntat på denna dag haha.


Ååh vad man blir avundsjuk ibland alltså !

Gud vad man kan bli avundsjuk ibland! några utav mina kompisar ska åka utomlands i oktober dom ska till Tunisien och fatta vad skönt att slippa det trista och kalla Sverige vädret...Medans dom åker på riktigt så får väl jag längta mig bort i mina tankar om att ligga på en strand med en sex on the beach i ena handen och en glass i den andra ;)


Mina snyggingar !

 

Förlåt tjejer att jag la upp dessa bilder men tyckte faktiskt dom var jätte fina på er, är glad att jag har er som vänner :) <3

Movie time !

Hej hallå :)

Idag har det varit en jätteskön och slapp dag, skola som vanligt sen blev det att gymma en stund nere på Svea. När jag kom hem så blev jag sugen på att baka så jag bakade frallor och kladdmuffins som min favorit Jonna fick smaka ;) och enligt henne så fick de godkännt (y) Och just nu så sitter jag och kollar på miss secret agent 2, är väl inte så där jätte bra men går att kolla på när allt annat på tv suger !