vi är på g


Ojojoj vad ni vill vara med på denna kväll nu ;) tacos, chips, massor med olika dipper och godis för 116 kr!!! vi kör på stort ikväll....

Word

Hej hallå!
igår kväll så kom Elizabeth och Andreas hem till mig och spelade lite kort. Dom fick lära mig att spela finns i sjön och jäklar vad dåligt det gick för mig x) men de var hur kul som hellst...Man är väl ingen dålig förlorare heller. 
Och denna vackra måndag så kommer Rebecka, älgen och Elizabeth hem till mig för vi ska ha "klassträff" så vi ska laga lite mat, fika lite och kika på nån bra film :) smack♥

the earth is a playground

Lekte lite med kameran igår och tycker att jag fick några bilder som var helt okej :) här är jag och syster♥


Wii

Igår så spelade vi Wii, åkte på det spökar i Borlänge rundan och kikade på film (: det var en awsome Lördag! btw jag typ ägde ut Jonna och Anton på Wii igår ;)


Taconight

Tacokvällen hos Linnea igår var riktigt rolig, vi körde spelet Med andra ord och herregud vad man går upp i varv! x) man får liksom panik...haha.

Denna härliga Lördag så ska Anton, Jonna, Sofie och Jag ha Wii kväll hemma hos Anton. Ska bli rätt spännande att se deras miner när jag ska spela, har aldrig spelat förut så de kommer nog bli en rätt rolig syn x)

 Smack♥

It is a hallelujah moment!

Allesammans min dator fungerar igen :D kan ni förstå hur skönt det känns, ungefär jätte skönt skulle jag vilja säga!

Så nu kommer det komma upp lite mer bilder på bloggen framöver...
Två dagar kvar i skolan sen är det sportlov, awsome. Och på lovet så blir det lite smått och gott som .t.ex. Sälen några dagar med Simon,Anton och Jonna. Tjejmiddag hos Linnea med dom bästa och sen så har jag även en "klassträff" inbokad på lovet, utöver det så får jag bara ta dagarna som dom kommer :) lovet är efterlängtat!

Smack♥


vrååååål

Gud vad arg jag blir! min bärbara dator där jag har alla bilder är helt cp så det är därför det inte kommer upp några bilder på bloggen :@

Love is in the air <3

Eeey dude!
snart är det alla hjärtans dag och visst är det mysigt om man får någon liten present då :)! Jag har i alla fall hittat den bästa sidan där man kan hitta både roliga och billiga grejer att ge till den personen man gillar. Så till er som kanske är lite "fantasi-lösa" om ni vill ha tips gå in på  www.coolstuff.se ni kommer att älska sidan.

// smack smack♥